Virgil

De formaţie muzician, de profesie Megastar, Virgil Ianţu s-a născut sub o stea norocoasă la Timişoara, în 1971. Primii 5 ani şi jumătate i-a petrecut într-o stare quasi-ideală, dar apoi au început lecţiile intensive de vioară, iar audiţiile pentru acest instrument îi dau şi acum coşmaruri. Este unul dintre cei 10 mii de  oameni care suferă de ceea ce se cheamă „auz absolut”, mai precis capacitatea de a recunoaşte notele muzicale din orice sunet. Pentru el, sunetul unei ambulanţe nu este o sirenă stridentă, ci doar repetiţia notelor „fa” şi „la”.  Nasol.

Cariera sa prestigioasă din Corul Madrigal i-a consolidat pasiunea pentru muzică, pasiune revelată şi dezvoltată apoi în grupul vocal The Fifties. În această postură s-a remarcat în faţa producătorului de la „Vrei să fii miliardar?”, care căuta un prezentator tânăr, dar totuşi matur. Şi se poate spune că părul gri (în prezent alb) i-a adus cel mai râvnit job din istoria televiziunii din România.

Întrebările pe care le punea concurenţilor de pe scaunul miliardarului şi întrebările pe care trebuia să le pună copiilor a făcut ca pasul spre emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite” să fie unul firesc, deşi Virgil nu era pe atunci tată. A trebuit să aştepte până în 2005 să îşi strângă în braţe fetiţa. Jasmina este lumina ochilor lui şi, deşi nu o ştie, una din cele mai talentate actriţe din sud-estul Europei.

„Copiii spun lucruri trăsnite” a fost şi rămâne emisiunea sa de suflet. La  scoaterea acesteia din grila de programe TV, Virgil nu a vrut să renunţe la relaţia cu copiii acestei ţări şi s-a întors în trecut pentru a realiza o serie de interviuri speciale cu personalităţile din ziua de azi, sub titlul „Prevestiri din Copilărie”. Aceste interviuri le difuzează zilnic cu mândrie tovarăşii de la Radio Guerilla, la ora 09:20, 12:35, 16:20 şi 17:50.

Şi am încălecat pe-o şa, şi v-am spus povestea-aşa.

-

În tinereţe, Ana Aslan a trebui să facă greva foamei pentru a o convinge pe mama ei să o lase să dea la Medicină.

Disclaimer: Toate materialele din acest site sunt pamflet si trebuie tratate ca atare.
(c) 2010 Right Media. Website created by Sendal Studios