andrei-serban-marin---mare

Andrei Şerban Marin

8 ani, din: Bucuresti

Poate fi descris ca unul din cele mai mari mistere ale capitalei noastre. De mic a avut o pasiune aproape nefirească pentru bunul mers al Bucureştiului şi şi-a făcut o vocaţie din a deveni primarul acestei urbe. Pe lângă studiul aprofundat al problemelor sociale şi de trafic, Andrei îşi ocupă timpul liber studiind atent harta oraşului şi s-a dovedit un adversar pe măsura lui Sorin Oprescu, născând o profundă admiraţie în acesta din urmă. Are votul nostru. Detaşat.

Roluri: Sorin Oprescu, Adriean Videanu, Liviu Negoiță„Cele mai bune borduri din lume, mai mult ca sigur, la noi sunt! Aşa a fost dintotdeauna, noi am cumpărat cele mai scumpe borduri.” (Adrian Videanu)

„Dacă nu am avea borduri, am intra cu maşinile pe trotuar.” (Adrian Videanu)

„Bordurile noastre sunt scumpe, dar nu sunt rezistente pentru că ei le fură pe puţini bani. Ele au valoare scumpă, dar le fură pe puţini bani.” (Adrian Videanu)

„La Primărie poţi să stăpâneşti un oraş, în timp ce Ministerul Economiei e sub ordonanţa prim-ministrului. Deci ce zice Prim Ministrul, vrei nu vrei, tre’ să faci.” (Adrian Videanu)

“Nu vreau să omor câinii vagabonzi, clar! Ori adăposturi, ori să fie dresaţi de un om obişnuit. Sunt şi ei vieţe ca şi noi... Păi e frumos?!” (Sorin Oprescu)


Jeremy Clarkson a jucat teatru radiofonic până i-a cedat vocea, în timpul școlii de la care, ulterior, a fost exmatriculat pentru „consum de băuturi alcoolice, fumat și comportament necorespunzător”.

Disclaimer: Toate materialele din acest site sunt pamflet si trebuie tratate ca atare.
(c) 2010 Right Media. Website created by Sendal Studios